تماس ازتلفن ثابت باشماره

9099070219

ساعت کارمرکزمشاوره

همه روزه و ایام  تعطیل از ساعت 8 الی 22

چاقو کشی چه مجازاتی دارد زندان دارد مشاوره با وکیل در یزد با تلفن9099070219 تماس از تلفن ثابت

 با سلام

برای مشاوره  حقوقی تلفنی با شماره 9099070219 از خط ثابت(تلفن منزل یا
محل کار) تماس حاصل فرمایید و پاسخ سوال خود را به صورت فوری دریافت
نمایید . موفق باشید

پاسخگویی به سوالات حقوقی توسط وکیل برای مشاوره کتبی کلیک کنید

بازپرس شعبه سوم دادسرای عمومی و انقلاب اردبیل : خانواده ها توجه کنندفرزندانشان با خود چاقو حمل نکنند > پرتال جامع قوه قضائیه جمهوری اسلامی ایران

بازپرس شعبه سوم دادسرای عمومی و انقلاب اردبیل : خانواده ها توجه کنندفرزندانشان با خود چاقو حمل نکنند

بازپرس شعبه سوم دادسراي عمومي و انقلاب اردبيل درباره مجازات جرم چاقوکشي گفت: در قانون مجازات اسلامي دو نوع مجازات براي چاقوکشي تعيين شده است .

به گزارش اداره کل روابط عمومي و اطلاع‌رساني قوه‌قضائيه به نقل از روابط عمومي دادگستري استان اردبيل، بازپرس شعبه سوم دادسراي عمومي و انقلاب اردبيل درباره مجازات جرم چاقوکشي گفت: در قانون مجازات اسلامي دو نوع مجازات براي چاقوکشي تعيين شده است: نوع اول زماني است که فردي بوسيله چاقو يا هرنوع اسلحه ديگر تظاهر و قدرت نمايي کند و آن را وسيله مزاحمت اشخاص يا اخاذي يا تهديد قرار دهد يا با کسي گلاويز شود در اين صورت طبق ماده 617 قانون مجازات اسلامي متهم به حبس از 6 ماه تا دوسال و تا 74 ضربه شلاق محکوم خواهد شد.

جهانگيري افزود: در ماده 614 آمده است که هر کسي عمداً به ديگري جرح يا ضربي وارد آورد که موجب نقصان يا شکستن يا از کار افتادن عضوي از اعضاء يا منتهي به مرض دايمي يا فقدان يا نقص يکي از حواس يا مانفع يا زوال عقل مجني عليه گردد در مواردي که قصاص امکان نداشته باشد چنانچه اقدام وي موجب اخلال در نظم و صيانت و امنيت جامعه بيم تجري مرتکب يا ديگران گردد به دو تا پنج سال حبس محکوم خواهد شد و در صورت درخواست مجني عليه مرتکب به پرداخت ديه نيز محکوم مي‌شود بعد قانونگذار در تبصره ماده 614 فرموده در صورتي که جرح وارده منتهي به ضايعات فوق نشود و آلت جرح اسلحه يا چاقو و امثال آن باشد مرتکب به سه ماه تا يکسال حبس محکوم خواهد شد.

وي خاطرنشان کرد: فرقي که اين دو نوع رسيدگي دارد اين است که در مورد جرح عمدي با چاقو قانونگذار شدت عمل بيشتري به جرم‌شان داده است اصولاً در قانون آئين دادرسي کيفري ما دو نوع قرار بازداشت موقت داريم يکي در ماده 33 ق.آ.د و 35 ق.آ.د.ک مواردي را ذکر کرده که صدور قرار بازداشت موقت اجباري و الزامي است.

وي ادامه داد:بند هـ ماده 35 ق.آ.د.ک ذکر کرده در کليه جرائمي که به موجب قوانين خاص مقرر شده باشد نيز قرار بازداشت موقت اجباري است و بايست متهم تا زمان صدور حکم و شروع به اجراي آن در بازداشت بماند در مورد چاقو به آن لحاظ اهميت جرم حفظ نظم و خطرات احتمالي جبران‌ناپذير آن قانونگذار در ماده واحده‌اي با عنوان ماده واحده قانون مجازات شلاق براي کسي که با چاقو يا نظاير آن مثل موکت بر، کارد آشپزخانه، کارد ميوه‌خوري، قمه، اسلحه، داس، تبر، ساتور و غيره جراحتي به کسي وارد آورد تا صدور حکم و شروع به اجراي حکم صادره قرار بازداشت موقت پيش بيني کرده است لذا علاوه بر مجازات که در مورد ضارب يا چاقو پيش‌بيني کرده است چنين فردي مي‌بايست تا صدور حکم بازداشت شود و ديه‌هاي سنگين نيز در انتظار وي مي‌باشد.

بازپرس شعبه سوم دادسراي عمومي و انقلاب اردبيل درباره علل وقوع جرم چاقوکشي گفت: به نظر حقير علت هاي گوناگوني مي‌توان براي آن ذکر کرد: 1- اينکه طرف نمي‌تواند مشکل خود را با صحبت کردن حل کند. 2- عصبانيت بي‌جا و زودگذر. 3- چون چاقو به آساني در دسترس افراد قرار دارد. 4- آشنا نبودن به قوانين و مجازات و عدم توجه به عواقب خطرناک آن که در خيلي از موارد منجر به فوت فردي مي‌شود که لطمات جبران‌ناپذيري را به خانواده هردو طرف وارد مي‌آورد.

وي درباره پيشگيري از وقوع اين جرم گفت: در جرايم چاقوکشي همانطوري که سيگار دروازه اعتياد است، داشتن چاقو دروازه چاقوکشي است. خانواده هاي محترم بايد توجه داشته باشند که فرزندان آنان و جوانان و نوجوانان چاقو با خود حمل نکنند و همچنين افراد مواظب دوستان خود و فرزندانشان باشند به علت دوست ناباب به کارهاي خلاف کشيده مي‌شوند در نهايت برخورد شديد با چنين افراد در مرحله رسيدگي يکي از راههاي پيشگيري است اميدوارم شاهد چنين جرايمي در بين خانواده هاي محترم نباشيم./ف

 

کد: 28581
گروه: حوزه رياست
نویسنده خبر: بولتن خبری قوه قضائیه

جازات چاقو کشی

برای مشاوره  حقوقی تلفنی با شماره 9099070219 از خط ثابت(تلفن منزل یا
محل کار) تماس حاصل فرمایید و پاسخ سوال خود را به صورت فوری دریافت
نمایید . موفق باشید

پاسخگویی به سوالات حقوقی توسط وکیل برای مشاوره کتبی کلیک کنید

 

 

 

پاسخگویی به سوالات حقوقی توسط وکیل برای مشاوره کتبی کلیک کنید