از قوانین آپارتمان‌‌نشینی چه می‌دانید؟وکیل در امور اپارتمان ها مشاوره تلفنی

ه نام خدا

 با سلام

برای مشاوره  حقوقی تلفنی با شماره 9099070219 از خط ثابت(تلفن منزل یا
محل کار) تماس حاصل فرمایید و پاسخ سوال خود را به صورت فوری دریافت
نمایید . موفق باشید

از شارژ گرفته تا مشاعات

 

پاسخگویی به سوالات حقوقی توسط وکیل برای طرح سوال و مشاوره کتبی کلیلک کنید

بسیاری از مشکلات زمانی آغاز می‌شود که اطلاعی از قانون نداشته باشیم. مثلاً می‌توان به طور قطع گفت که 99 درصد مردم از حق و حقوق خود در آپارتمان‌ها مطلع نیستند.

به گزارش بولتن نیوز به نقل از بازار خبر، در ساختمان شما یک واحد است که شارژر نمی‌دهد؟ با نحوه محاسبه شارژ مشکل دارید؟ آب و برق و گاز مشاع است؟ شرایط پارکینگ چگونه است؟ سرایدار چه حقی دارد؟ مدیر ساختمان چه وظایفی دارد؟ مجمع چیست؟

اینها سوالاتی است که اغلب به آن جواب داده نمی‌شود و در صورت بروز مشکل کار به جاهای باریک کشیده می‌شود. 

این در حالی است که مجامع قضایی از قانون تملک آپارتمان‌ها وآیین‌نامه اجرایی آن حمایت می‌کنند.

این ماده‌ها و تبصره‌ها را به خوبی مطالعه کنید، حتماً روزی روزگار به آن نیاز پیدا می‌کنید. به طور حتم بعد از خواندن این بندها تعجب خواهید کرد که چین حقی بر گردن دیگران دارید و دیگران چه حقی بر گردن شما دارند. 

فصل اول: مجمع عمومی

ماده 1 - مجمع عمومی عالی­ترین نهاد تصمیم گیری درخصوص ساختمان است که حدود وظایف و اختیارات آن توسط قانون مشخص می‌شود.

ماده 2 - مجمع عمومی مالکین باید لااقل هر سال یک بارتشکیل شود. ریاست مجمع در هر سال با مدیر ساختمان خواهد بود؛ درصورت عزل و یا فوت مدیر ریاست مجمع در ابتدای جلسه به وسیله رای گیری مشخص خواهد شد.

دونفر از اعضاء نیز در ابتدای جلسه به انتخاب مجمع به عنوان ناظر تعیین خواهند شد. تشکیل مجمع فوق العاده در هر زمانی توسط  مدیر یا به درخواست حداقل سه نفر از مالکین ساختمان امکان­پذیر خواهد بود.

دعوت به جلسه به صورت مکتوب ، تلفنی ، فکس یا پست الکترونیک و حداقل یک هفته پیش از تشکیل جلسه باید به  اطلاع مالکین رسانده شود.

ماده 3 - برای رسمیت مجمع حضور بیش از نصف مالکین یا نماینده آنان ضروری است.

تبصره 1: در صورت عدم حصول اکثریت مندرج در این ماده جلسه برای پانزده روز بعد تجدید خواهد شد. هرگاه در این جلسه هم اکثریت لازم حاصل نشد جلسه برای 15 روز بعد تجدید و تصمیمات جلسه اخیر با تصویب اکثریت عده حاضر معتبر است.

تبصره 2: حضور دوستانی که به عنوان مستاجر در واحدها سکونت دارند، در مجمع طبق قانون ضروری نیست لکن توصیه می­شود حتی­الامکان این دوستان جهت ارائه نظرات و پیشنهادات و آگاهی از مصوبات مجمع در جلسه حاضر شوند.

ماده4 - کسی که به عنوان نماینده یکی از شرکاء تعیین شده باید قبل از تشکیل جلسه مجمع عمومی وکالتنامه معتبر خود را به مدیر  ارائه نماید.

ماده 5 - هرگاه چند نفر مالک یک قسمت اختصاصی (واحد) باشند باید طبق ماده 7 قانون تملک آپارتمان‌ها از طرف خود یک نفر را برای شرکت در رای ­گیری مجمع عمومی انتخاب و معرفی نمایند.

تبصره 3: در صورتی که مالک قسمت اختصاصی شخصیت حقوقی باشد نماینده آن طبق قوانین مربوط به شخصیت‌های حقوقی  معرفی خواهد شد.

ماده 6 - مجمع عمومی  دارای وظایف و اختیارات زیر است:

الف _  انتخاب مدیر و رسیدگی به عملکرد وی.

ب _ اتخاذ تصمیم نسبت به اداره امور ساختمان.

ج _ تصویب گزارش مربوط به درآمد و هزینه‌های سالانه.

د _ اتخاذ تصمیم در ایجاد اندوخته برای امور مربوط به حفظ و نگهداری و تعمیر بنا.

ه _ تفویض اختیار به مدیر  به منظور انعقاد قراردادهای لازم برای اداره ساختمان.

و- تصویب و تغییر مقررات ساختمان در چارچوب قانون.

ماده 7 - مصوبات مجمع عمومی با آراء دوسوم مالکین حاضر در جلسه (با رعایت مفاد ماده 3) معتبر خواهد بود.

ماده 8 - کلیه تصمیمات مجمع عمومی  باید در صورت جلسه نوشته شود و به وسیله مدیر  نگهداری شود. صورت جلسه توسط رئیس مجمع نوشته شده و باید به امضاء رئیس و دو ناظر منتخب مجمع برسد.

ماده 9 - تصمیمات مجمع عمومی بر طبق ماده 6 قانون برای کلیه مالکین و ساکنین الزام‌آور است. 

فصل دوم: مدیر ساختمان 

ماده 10 - مدیر ساختمان از میان مالکینی که در محل ساختمان سکونت دارند ، برای مدت یکسال و توسط مجمع عمومی انتخاب می­شود.

تبصره 4: انتخاب مجدد مدیر بلامانع است اما توصیه می­شود جهت مشارکت بیشتر شرکاء، انتخاب مدیر به صورت چرخشی میان مالکین ساکن در ساختمان انجام شود.

ماده 11 - مدیر، مسئول حفظ و اداره ساختمان و اجرای تصمیمات مجمع عمومی است.

ماده 12 - مدیر امین شرکاء بوده و نمی‌تواند فرد دیگری را در بلند مدت به جای خود انتخاب نماید.

تبصره 5: درمواقعی که مدیر بیش از 3 روز در ساختمان حضور ندارد می­تواند به صورت موقت با یکی از ساکنین هماهنگ نموده و وظایف  و اختیارات خود را در آن مدت به وی تفویض نماید.

ماده 13 - در صورت استعفاء، فوت، عزل و یا حجر مدیر قبل از انقضاء مدت، مجمع عمومی فوق‌العاده به منظور انتخاب  جانشین تشکیل خواهد شد. مدیر جهت استعفاء باید  جلسه مجمع را تشکیل داده و استعفاء خود را به مجمع ارائه نماید.

ماده 14 - مدیر مکلّف است تمام بنا را به عنوان یک واحد در مقابل آتش‌سوزی و زلزله و آسانسور را در برابر حوادث احتمالی بیمه کند. سهم هر شریک از حق بیمه با توجه به ماده 4 قانون به وسیله مدیر  و متناسب با متراژ هر واحدتعیین و از شرکاء اخذ و به بیمه‌گر پرداخت خواهد شد.

ماده 15 - مدیر مکلّف است برای حفظ و نگهداری و همچنین تنظیف قسمت‌های مشترک و انجام سایر امور مورد نیاز بنا، سرایدار در واحد سرایداری مستقر نماید.وظایف و حقوق سرایدار بر اساس مفاد فصل چهارم این مقررات خواهد بود.

ماده 16 - انعقاد قرارداد اجاره ، اخراج ،تنبیه و تشویق سرایدار دراختیار مدیر بوده و سرایدار مکلّف به رعایت دستورات مدیر خواهد بود.

تبصره 6: درصورت نارضایتی ساکنین از عملکرد و رفتار سرایدار مراتب باید به اطلاع مدیر ساختمان برسد و مدیر مکلّف است نسبت به رسیدگی به موارد و اتخاذ تصمیم مناسب اقدام نماید.  

ماده 17-  حل اختلاف ساکنین صرفاً   درچارچوب مواد مندرج در این مقررات بر عهده مدیر است.

ماده 18 - مدیر مکلّف است نسبت به وصول شارژ ماهیانه (هزینه­های مشترک)   و هزینه­های مقطعی بر اساس تصویب مجمع اقدام نموده و درقبال دریافت هزینه­ها رسید ارائه نماید.

ماده 19- مدیر مکّلف است صورت مخارج و درآمدهای ساختمان را تنظیم و نگهداری نموده، درآمدها و مخارج مربوط به هر ماه را حداکثر تا پانزدهم ماه بعد بر روی تابلو اعلانات به اطلاع عموم برساند وتراز مالی مخارج  و درآمدهای سالانه (حتی المقدور با ارائه فاکتور)  را در پایان سال در مجمع عمومی ارائه نماید.

ماده 20 - مدیر مکلّف است جهت حفظ و نگهداری آسانسور با یک شرکت معتبر قرارداد سالانه تعمیر و نگهداری منعقد نماید.

ماده 21 - مدیر مکّلف است جهت حفظ و نگهداری تاسیسات گرمایشی و برقی ساختمان در مواقع ضروری از خدمات تعمیرکاران ذی­صلاح استفاده نماید.

ماده 22 - مدیر مکلّف است هر سال در مقاطع مناسب فصلی از طریق پیمانکار ذی­صلاح(ترجیحاً حقیقی) نسبت به ساماندهی باغچه­ها و فضای سبز ساختمان اقدام نماید.

ماده 23 - مدیر مکّلف است نسبت به پرداخت قبوض آب، گاز و برق عمومی و دریافت هزینه­های مربوطه بر طبق مقررات از ساکنین اقدام نماید.همچنین خریداری اقلام مصرفی  مشاعات ساختمان نظیر روغن جهت روغن­کاری آسانسور، پودر شوینده جهت نظافت، لامپ، کلید و پریز مشاعات  وغیره از محل درآمد شارژ ماهانه به عهده مدیر است.

ماده 24 - وظایف مدیر صرفاً محدود به موارد مندرج در این مقررات و مصوبات مجمع خواهد بود.هریک از ساکنین و مالکین نیز  به نوبه خود همکاری لازم جهت حفظ و نگهداری ساختمان ، اجرای مقررات و تعامل با مدیر را خواهند داشت.

تبصره 7: درصورت تصویب مجمع عمومی و جهت  انجام اموری خاص و به صورت موقت، بخشی از وظایف مدیر به شخص و یا اشخاصی معین قابل واگذاری خواهد بود. 

فصل سوم: شارژ (هزینه­ های مشترک) 

ماده 25 - جهت پرداخت هزینه­های عمومی که در این فصل مشخص خواهد شد هر ساله مبلغی توسط مجمع عمومی تعیین می‌شود.

ماده 26 - کلیه ساکنین مکلّف خواهند بود شارژ ماهیانه را بر اساس مصوبه مجمع حداکثر تا پانزدهم هر ماه مستقیماً یا توسط سرایدار به مدیر ساختمان تحویل داده و رسید دریافت نمایند.

ماده 27 - پرداخت شارژ  مشمول تمامی واحدها خواهد بود و عدم سکونت در واحد دلیلی بر عدم پرداخت شارژ نیست.

ماده 28 - از محل شارژ ساختمان هزینه­های زیر قابل پرداخت خواهد بود:

الف- هزینه­های مرتبط با سرایدار بر اساس مصوبه مجمع.

ب- هزینه برق عمومی.

ج- هزینه آب.

د- هزینه گاز بر اساس ماده 29 مقررات.

ه- هزینه تعمیرات و نگهداری.

و- هزینه گل­کاری و نگهداری باغچه­ها.

ز- هزینه لوازم مصرفی نظیر لامپ، مواد شوینده، تجهیزات نظافتی.

ح- سایر هزینه­های ضروری به تشخیص مدیر یا تصویب مجمع.

ماده 29 - هزینه گاز در ماههای گرم سال که رادایاتورها بسته است از محل شارژ پرداخت شده و در سایر ماهها بر اساس فرمول زیر به صورت جداگانه دریافت و پرداخت خواهد شد:

هزینه گاز واحد= (کل هزینه گاز- هزینه آبونمان- هزینه عوارض شهرداری)  × ضریب متراژ

ضریب حضور= میزان حضور در دوره تقسیم بر دوره قرائت کنتور

ضریب متراژ= (متراژ واحد×ضریب حضور)تقسیم بر متراژ کل

هزینه گازسوئیت سرایداری و جمع عوراض عمومی (آبونمان و عوارض شهرداری) به عهده شارژ است.

واحدهایی که در دوره مورد نظر در آپارتمان خود حضور نداشته و رادایاتور خود را نیز بسته اند با اطلاع رسانی به مدیر از پرداخت هزینه گاز در دوره مذکور معاف خواهند بود.

ماده 30 - چنانچه خسارتی به اموال عمومی ساختمان از جانب هر یک از ساکنین یا بستگان آنها وارد شود ، آن واحد شخصاً مکلّف به جبران خسارت  بر اساس تصمیم مدیرخواهد بود.

 ماده 31 - چنانچه به موجب اجاره‌نامه یا قرارداد خصوصی پرداخت هزینه‌های مشترک به عهده مالک باشد و مالک از پرداخت آن استنکاف نماید، مستأجر می‌تواند از محل مال الاجاره هزینه‌های مزبور را پرداخت کند.

در صورتی که پرداخت هزینه‌های جاری مشترک (شارژ) به عهده استفاده کننده باشد و از پرداخت استنکاف کند مدیر می‌تواند علاوه بر مراجعه به استفاده کننده به مالک اصلی نیز مراجعه نماید و مالک محق خواهد بود از محل ودیعه نسبت به پرداخت شارژ اقدام نماید.

ماده 32 - هنگام تخلیه ملک توسط مستاجر یا  مالک برگه تسویه حساب شارژ  واحدنیز باید از مدیر ساختمان اخذ شود.

ماده 33 - ازآنجاکه علاوه بر هزینه­های جاری برخی از هزینه­های عمرانی  و سرمایه­ای نیز از محل شارژ انجام می­شود؛ نحوه تسویه حساب این هزینه­ها  فی­مابین مالکین و مستاجرین برعهده ایشان بوده و مدیر تعهدی در این خصوص ندارد. 

فصل چهارم: سرایداری

ماده 34 -  به گزارش بازار خبر ، با توجه به قرارگرفتن سوئیت سرایداری در طبقه منهای یک ساختمان، به انتخاب مدیر شخصی ذی صلاح بر اساس این مقررات به عنوان مستاجر سوئیت مذکور انتخاب شده، با وی قرارداد اجاره تنظیم می­شود. مابازای اجاره ماهیانه،ایشان متعهد می‌شود به عنوان سرایدار  خدمات مصرّح در این مقررات را انجام دهد.

ماده 35 - صلاحیتهای عمومی سرایدار به شرح زیر است:

الف-مرد، متاهل با حداکثر یک فرزند یا درصورت تجرّد بالای 50 سال و کمتر از 60 سال سن.

ب- عدم اعتیاد به مواد مخدر و عدم استعمال دخانیات.

ج- عدم سوء پیشینه کیفری.

د- سلامت جسمی و روانی.

ه- توانایی معرفی ضامن معتبر و ارائه چک بانکی جهت تضمین تخلیه ملک.

ماده 36 - وظایف سرایدار به شرح زیر است:

الف- نگهبانی از ساختمان و مراقبت در حفظ امنیت ساختمان و واحدها.

ب- نظافت راهروها و پله­ها، لابی، پارکینگها،  آسانسور،پشت­بام، محوطه بیرونی ساختمان و کلیه  مشاعات عمومی ساختمان.

ج- برف­روبی حیاط، راه عبوری پارکینگها و محوطه بیرونی ساختمان در فصول سرد سال.

د- آبیاری باغچه­ها و مراقبت از فضای سبز ساختمان.

ه- مراقبت از آسانسور ، تاسیسات گرمایشی و برقی و تجهیزات ساختمان.

و- جمع­آوری کیسه زباله ساکنین از درب منازل  در ساعت مشخص شده توسط مدیر.

ز- اجرای دستورات مدیرساختمان.

ماده 37 - سرایدار مکلّف است در ایام تعطیلات خصوصاً تعطیلات عید نوروز به صورت تمام وقت در ساختمان حاضر بوده و نگهبانی از ساختمان را بر عهده گیرد.

ماده 38 - سرایدار مجاز به سکنی دادن افرادی غیر از افراد ذکر شده در قرارداد اجاره نیست.

ماده 39 - سرایدار مجاز خواهد بود با هماهنگی و موافقت  مدیر در سال حداکثر به مدت ده روز و با معرفی فرد جایگزین به مرخصی برود.

ماده 40 - مدّت قرارداد اجاره سرایدار سه ماه بوده که در صورت رضایت مدیر و ساکنین از عملکرد سرایدار برای دوره­های سه ماهه، توسط مدیر قابل تمدید است.

ماده 41 - هر ساله در مجمع مبلغی جهت تقدیر از زحمات سرایدار مشخص می­شود که در صورت رضایت مدیر از عملکرد سرایدار به صورت ماهانه  و از محل شارژ قابل پرداخت خواهد بود.

ماده 42 - انجام فعالیتهای شغلی سرایدار و حضور و غیاب وی در ساختمان باید با مدیر هماهنگ شده به گونه­ای که لطمه­ای به وظایف مندرج در ماده 36 وارد نشود.

ماده 43 - انجام امور شخصی ساکنین جزء وظایف سرایدار نبوده و واگذاری امورشخصی ساکنین به سرایدار از قبیل نظافت منزل، نظافت اتومبیل، خرید و کمک در جابجایی وسائل و نظایر آن به شرط آنکه خدشه­ای به وظایف اصلی سرایدار وارد نکند و با توافق فی­مابین طرفین جهت جبران زحمات سرایدار بلامانع خواهد بود. 

ماده 44 - سرایدار متعّهد می‌شود در صورت عدم رضایت مدیر از عملکرد وی حداکثر ظرف مدّت 15 روز نسبت به تخلیه سوئیت سرایداری اقدام نماید در غیر این­صورت موضوع از طریق مراجع قانونی و نیز به اجرا گذاشتن چک تضمین   پی­گیری  خواهد شد.

ماده 45 - سوئیت سرایداری جزء مشاعات ساختمان بوده و تغییر کاربری آن به منظوری غیر از سکونت سرایدار تنها منوط به اجماع تمامی مالکین ساختمان خواهد بود.

ماده 46 - سرایدار مکلّف به رعایت مفاد این مقرارت ، دستورات مدیر و شئون اخلاقی و عرفی ساکنین ساختمان بوده و در صورت  تخلّف از این موارد،متناسب با موضوع جریمه­ای توسط مدیر برای وی درنظر گرفته خواهد شد. 

فصل پنجم: نظم عمومی ساختمان

ماده 47 - قرار دادن اشیاء اضافی، گذاردن میز و صندلی و هر نوع اشیاء دیگرو همچنین نگاهداری حیوانات در قسمت‌های مشترک ساختمان و پارکینگ اختصاصی و همچنین نگهداری سگ، گربه، مرغ و خروس کلاً در تمامی قسمتهای ساختمان (حتی در آپارتمان) ممنوع است.

ماده 48 - گذاشتن کفش، دمپایی و جا کفشی در پشت درب آپارتمان و در محوطه راهروها ممنوع است.

ماده  49 - تغییر شکل و رنگ درب آپارتمان به­گونه­ای که موجب ناهماهنگی واحدها شود ممنوع است.

ماده 50 - این ساختمان صرفاً محل مسکونی بوده و هر گونه استفاده اداری و تجاری از آپارتمانها ممنوع است.

ماده 51 - قراردادن کیسه زباله و سطل آشغال در پشت درب آپارتمان، ریختن زباله  و آشغال در حیاط و راهروها ممنوع است.

ماده 52 - هر یک از واحدهای ساختمان فقط و فقط دارای یک پارکینگ بوده ( و بالتبع مجاز به پارک تنها و تنها یک خودرو بوده) که محل آن در صورت مجلس تفکیکی ساختمان مشخص شده و در ساختمان نیز با نصب پلاک معیّن گردیده است. پارک خودرو در غیر از پارکینگ اختصاصی هر واحد و همچنین پارک خودرو در محلهای مشاع درون پارکینگ (که به منظور راحتی تردّد  و  دور گرفتن خودروها در نظر گرفته شده است) ممنوع است.

 ماده 53 - هر یک از واحدهای ساختمان فقط و فقط یک واحد انباری داشته که محل   آن در صورت مجلس تفکیکی ساختمان مشخص شده و در زیر زمین ساختمان نیز با نصب پلاک معین گردیده است.قراردادن اشیاءدر غیر از انباری اختصاصی هر واحد و همچنین در  پارکینگ و مشاعات عمومی ممنوع است.

ماده 54 - انباری مشخص شده در صورت­مجلس تفکیکی ساختمان با شماره 9 به عنوان محل مشاع متعلق  به همه ساختمان بوده و مختص استفاده ورزشی و یا استفاده به طریقی که مجمع عمومی معین می­نماید است. ترتیب استفاده از این محل تابع مصوبات مجمع خواهد بود.

ماده 55 - انباری واقع در زیر پله زیر زمین محل قرار دادن وسائل سرایدار بوده و فضاهای اضافی در اتاقک آسانسور در پشت­بام و اتاق تاسیسات در پارکینگ صرفاً جهت قراردادن وسائل مرتبط با ساختمان خواهد بود.

ماده 56 - اسباب­کشی و حمل مصالح ساختمانی و نخاله­های ناشی از تعمیرات با آسانسور ممنوع بوده و سرایدار مکلّف به ممانعت از انجام این عمل خواهد بود.

ماده 57 - استفاده اختصاصی از برق عمومی به هر منظور، میزان و مدّتی ممنوع بوده و  سرایدار مکلّف به ممانعت از انجام این عمل خواهد بود.

ماده 58 - درصورت تعمیرات ساختمانی و بنّایی لازم است هماهنگی لازم با سرایدار جهت نظافت فوق­العاده ساختمان انجام شود. بدیهی است جبران زحمات اضافی سرایدار در این خصوص بر عهده واحد مذکور خواهد بود.

ماده 59 - در میهمانیهای شبهای غیر تعطیل بعد از ساعت 22 و در شبهای تعطیل بعد از ساعت 24  رعایت سکوت کامل ساختمان (چه از جهت صدای میهمانان و چه از لحاظ صدای موسیقی) الزامی است.

ماده 60 - استفاده از پارکینگ جهت برگزاری مجالس  اختصاصی ساکنین صرفاً با اجازه مدیر و کسب رضایت تمامی ساکنین امکان­پذیر خواهد بود. در این­صورت جهت جبران هزینه­های تحمیلی به ساختمان لازم است معادل چهار ماه شارژ به صندوق  پرداخت شود.

تبصره 8 - برگزاری مجمع عمومی ساختمان در محل پارکینگ از ماده فوق مستثنی است.

ماده 61 - قراردادن اشیاء و آسیب رساندن به پوشش عایق کف پشت­بام (ایزوگام) ممنوع است و در صورت این اتّفاق جبران هزینه­های تعمیرات بر عهده واحد آسیب زننده است.

ماده 62 - زمان بازنمودن و بستن شیرهای رادیاتور در شوفاژخانه به ترتیب 20 مهر هر سال و 20 فروردین ماه است. تغییر این زمان بر اساس درجه حرارت هوا بر عهده مدیر است. 

فصل ششم: متفرقه

ماده 63 - اجرای این مقررات برای تمامی ساکنین و مالکین ساختمان الزامی است.

ماده 64 - مدیر مکلّف است این مقررات را به هر یک از مالکین یا ساکنین جدید ساختمان ابلاغ نماید. همچنین هر یک از مالکین پیش از اجاره یا فروش ملک خود موظف است این مقررات را به مستاجر یا خریدار ملک اعلام نماید.

ماده 65 - بدیهی است قوانین و مقررات مصوب کشور مافوق این مقررات بوده و هر میان این مقررات و قوانین مصوب کشور تناقضی ایجاد شود ملاک قوانین مصوب کشور خواهد بود

برچسب ها: قوانین ، آپارتمان نشینی ، شارژ

شما می توانید مطالب و تصاویر خود را به آدرس زیر ارسال فرمایید.

 

این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید

نظرات بینندگان

انتشار یافته: ۴۳

در انتظار بررسی: ۱

غیر قابل انتشار: ۱۶

فریدون کاوه

| |

۱۶:۴۰ - ۱۳۹۲/۰۸/۰۵

3

16

پاسخ

با سلام و خسته نباشید . من در طبقه دوم آپارتمانی تک واحدی زندگی میکنم و دارای یک واحد پاکینگ هم هستم که در قسمت شرقی ساختمان قرار گرفته است . همسایه طبقه سوم که پارکینگ سندی ندارد اقدام به گذاشتن دو دستگاه موتور سیکلت خود در قسمتی از پارکینگ اینجانب نموده و وقتی عتراض کردم میگوید که این قسمت مشاع هست و ربطی به من ندارد آیا ایشان میتواند از مشاعات برای گذاشتن موتور سیکلت یا وسایل دیگر استفاده کنند یا خیر لطفآ توضیح بدهید .متشکرم

پاسخ ها

ناشناس

| |

۱۰:۲۴ - ۱۳۹۳/۰۱/۲۹

اسمش روشه مشاعات یعنی کل ساکنین باید رضایت داشته باشن حتی اگه یک نفر هم راضی نباشه ایشون حق نداره موتورشو بزاره اونجا

ناشناس

| |

۰۲:۲۳ - ۱۳۹۲/۰۹/۰۲

3

24

پاسخ

این 65 ماده از کجا آمده ؟

امیر

| |

۱۹:۰۵ - ۱۳۹۳/۰۲/۲۱

1

8

پاسخ

سلام
من در طبقه هفتم ساختمانی زندکی میکنم و در طبقه ششم از سقف سرویس بهداشتی آب چکه میکند که باعث اعتراض طبقه ششم شده با کارشناس تاسیسات صحبت کردم گفته اگر از سقف کاذب طبقه ششم تعمیر انجام شود اصولی و کم هزینه تر میباشد
ولی مالک طبقه ششم راضی نمی شود و میگوید از همان طبقه بالا تعمیر کنید کارشناس تاسیسات هم می گوید باید کل کف دستشویی کنده شود و احتمالا سقف طبقه ششم هم خراب میشود حالا ما باید چکار کنیم
ممنون میشوم اگر پاسخ دهید

mousavi

| |

۰۲:۳۷ - ۱۳۹۳/۰۲/۲۵

4

17

پاسخ

با سلام
محاسبه هزینه اب بر اساس تعداد نفرات هر خانواده با مساحت یکسان واحدها صحیح است؟

محمد رضا

| |

۱۹:۳۵ - ۱۳۹۳/۰۲/۲۶

3

15

پاسخ

با سلام
در آپارتمانی زندگی میکنم که شش واحد دارد
آیا واحدهها میتوانند برای شستن فرش یا ماشین در پارکینگ اقدام کنند در صورتی که یکی از همسایگان ناراضی باشد

موسوی

| |

۲۳:۴۹ - ۱۳۹۳/۰۲/۲۹

1

12

پاسخ

باسلام.در مجموعه ای 8 واحدی هستیم.واحد طبقه اول از پرداخت شارز امتناع میکند .وهزینه شارژآسانسور را هم نمیدهد.البته هزینه های غیر از آسانسور را پس از پرداخت مدیر که ازجیب خودش میپردازد پرداخت میکند .بنظر شما تکتیف چیست؟لطفا راهنمایی کنید.متشکر

سعید

| |

۱۱:۵۷ - ۱۳۹۳/۰۲/۳۱

0

7

پاسخ

باسلام من درطبقه دوم هستم خانم طبقه بالا باکفش پاشنه بلند روی سرامیک راه میرود صبح زود مبل جابه جامیکند وقتی هم به همسرش مگویم جواب میدهد من حریفش نمیشم .خوانم بعدازآن فحش وناسزا به همه میدهد لطفاراهنمایی کنید .متشکرم

اکبر

| |

۱۰:۲۰ - ۱۳۹۳/۰۳/۰۲

1

13

پاسخ

با سلام . در طبقه سوم آپارتمانی چهار طبقه تک واحدی زندگی میکنم که دارای دو پارکینگ میباشد .مالک طبقه دوم که پارکینگ ندارد خواستار کلید درب پارکینگ است . آیا میتواند داشته باشد؟ لطفآ راهنمایی فرمائید

علیرضا

| |

۱۷:۳۳ - ۱۳۹۳/۰۳/۱۰

1

7

پاسخ

با سلام:
بنده در یک آپارتمان 10 واحدی و 5 طبقه زندگی میکنم که در بدو ورود که اولین نفر هم بوده ام. از کلیه اهالی اجازه گرفته و یک گلخانه ساختم. بعد از گذشت 2 سال حالا میخواهند انرا جمع آوری کنم. قانون چه میگوید؟ و چه باید بکنم؟

ناشناس

| |

۰۷:۵۲ - ۱۳۹۳/۰۳/۱۲

0

3

پاسخ

با سلام در آپارتماني ساكن هستم كه مستاجر واحد روبروي هر شب تا دير وقت مهمان دارد اغلب از ساعت ده و نيم به بعد تازه شب نشيني آنها شروع مي شود و تا پاسي از شب ادامه دارد هر چه تذكر مي دهيم مي گويد پول داده ام خونه اجاره كرده ام هر كاري دلم بخواهد مي كنم ما بايد چكار كنيم ؟؟؟؟؟؟؟

پاسخ ها

ناصردلجو

| |

۱۸:۳۶ - ۱۳۹۳/۱۱/۲۷

من هم چنین مشکلی دارم طبقه بالا یی ساعت 12 شب جاروبرقی میزنه و حمام میره صداش ازاردهنده است .وهیچ ملاحظه نمیکند بچه اش هم بدو بدو میکند راهنمایی کنید لطفا

مجيد

| |

۱۴:۲۹ - ۱۳۹۳/۰۳/۱۷

0

4

پاسخ

سلام من در ساختماني با 7 واحد زندگي ميكنم .اندازه اپارتمانها يكسان است ولي من يك نفر هستم و از صبح به سر كار ميروم وتا عصر برميگردم ايا هزينه گاز بايد واحدي حساب شود و به جز هزينه اب دادن شارژ يكسان 50000 تومان در ماه براي بقيه چيزها منطقي است و اجحافي در حق اينجانب نمي شود.از راهنمايي شما متشكرم و ايا اين تقسيم بندي پشتوانه قانوني هم دارد؟

وحید

| |

۲۲:۲۵ - ۱۳۹۳/۰۳/۱۹

2

3

پاسخ

سلام
در برج ما به بچه ها اجازه بازی نمیدن به نظر شما ایا بازی بچه ها حق آنهاست یا میشه جلوی بازی بچه ها به دلیل ایجاد سروصدا گرفته شه? ایا بازی حق بچه ها نیست?

پاسخ ها

ناشناس

| |

۱۷:۵۷ - ۱۳۹۳/۰۶/۲۶

محل بازی پارک می باشد نه آپارتمان نه پارکینگ

ناشناس

| |

۱۸:۱۹ - ۱۳۹۴/۰۳/۰۱

کسانی که اجازه بازی به بچه ها را نمی دهند اصولا راه مناسب را بر حذف پرسش قلمداد کرده اند و کودکی خود را فراموش کرده اند زمانی که ما د رکوجه امنیت برای بازی داشتیم هم همسایه هایی بودندکه از لحاظ سنی در پیری قرارداشتند و قدرت تحملشان افول پیدا کرده بود و همه ما چهره آنها راکه ما را به پاره کردن توپ تهدید می کردند به خاطر داریم .... عزیزی که در اینجا یادآور بازی در پارک شده اند مثل اینکه فراموش کرده اند در این شهر با استاندارد های شهری فرسنگ ها فاصله هست و دسترسی همگانی به پارک نیست.....لابد در پاسخ بنده هم می گویند ان دیگر مشکل شماست!!!! عزیز من شما می توانید با مشارکت در هیئت مدیره و راهنمایی از چند وکیل و رایزنی خصوصا با کسانی که در آپارتمان مشکل شما را دارند راه حل عقلانی برای مشکل پیدا کنید

منصور

| |

۲۱:۲۷ - ۱۳۹۳/۰۴/۱۳

3

2

پاسخ

باسلام من در یک مجتمع 320واحدی سکونت دارم درمدتی که در این مجتمع زندگی میکنم 3بارمدیرمجتمع تغییرکرده الان مدیرمجتمع جدیدخواهان اخذحق شارژمیباشندبنده بنابه دلایلی ازپرداخت حق شارژامتناع میورزم وخواهان ارائه بیلان کاروحساب و مخارج انجام شده توسط مدیران قبلی و مدیرجدیدمیباشم که ازاین کارامتناع میکنندمدیرقبلی نیز بدون اطلاع اثاث کشی نموده ومدیرجدیدنیزهیچگونه مدرکی بابت مخارج انجام شده قبل و حال را ارائه و یا درتابلو اعلانات نصب نمیکنداکنون نیزتحدیدبه قطع آب نموده لطفا"دراین مورد راهنمایی نمائید.ممنون از مطالب ارائه شده.

سعید حبیب زاده

| |

۱۵:۵۵ - ۱۳۹۳/۰۵/۱۱

0

6

پاسخ

با سلام.در اپارتمان ما که هر طبقه دو واحد روبروی هم دارد.واحد روبرویی ما بر روی دیوار راه پله جا کفشی بصورت هوایی به دیوار نصب کرده.به ایشان تذکر دادم توجه نمیکنه میخوام شکایت کنم باید چه نوع شکایتی وبه کجا مراجعه کنم.با تشکر

مهدی

| |

۱۱:۵۵ - ۱۳۹۳/۰۶/۰۱

2

2

پاسخ

سلام
آپارتمان ما شامل 12 واحد 4 طبقه هر طبقه 3 واحد در صدد زدن آسانسور هستیم لطفا جهت تعیین حق سهم هر واحد در طبقه مارو یاری کنید.یعنی حق سهم طبقه اول با طبقات بالاتر چقدر متفاوته
ممنون میشم از طریق ایمیل کمک کنید منتظر پاسخ هستم
با سپاس

علیرضا

| |

۰۰:۱۲ - ۱۳۹۳/۰۶/۰۵

0

3

پاسخ

باسلام من در آپارتمان ۱۶واحد زندگی میکنم که در پارکینگ اختصاصی من که سند هم دارد کنتور گاز و کنتور اب وجود دارد وهمین امر برای پارک اتومبیلم مشکل ایجاد کرده چه راحلی دارد ایا ساختمان باید جای کنتورها را عوض کند یا راحل دیگری دارد

ابوالفضل

| |

۲۱:۴۵ - ۱۳۹۳/۰۹/۰۷

1

0

پاسخ

من دریک آپارتمان ۸ واحد زندگی می کنم که ۲ تااز واحد ها ۱۴۰ متری وباقی ۸۰ متری هست هزینه های مربوط به حصار دیوار ویا شارژ ساختمان چگونه محاسبه میشود

ناشناس

| |

۰۵:۲۸ - ۱۳۹۳/۱۰/۰۳

0

1

پاسخ

سلام يكى از افراد مجموعه ما پول شارژ نميده چه بايد كرد

خاني

| |

۰۹:۳۶ - ۱۳۹۳/۱۰/۱۷

0

0

پاسخ

من در ساختماني زندكي ميكنم 24 واحد در سه طبقه در اين ساختمان متراژ اپارتمانها با هم فرق مي كند مترا از 42متر تا 104 متر مي باشد براي تعميرات مشاعات هزينه به چه صورت است

صفرزاده

| |

۲۳:۰۵ - ۱۳۹۳/۱۲/۱۵

0

0

پاسخ

باسلام گذاشتن وسایل اضافی داخل پارکینگ و پیلوت چه قانونی دارد و نحوه برخورد بااون چیه لطفا پاسخ بدین

رمضانی

| |

۱۱:۲۷ - ۱۳۹۳/۱۲/۱۸

0

0

پاسخ

ما در آپارتمانی چهارطبقه که دارای هشت واحد است زندگی می کنیم. ساختمان دارای چهار درب بزرگ ورودی است. یعنی ما یک در کوچک مشترک برای همه ی ساکنین نداریم. در جلوی هر درب پارکینگهای ساختمان قرار دارند. دو تا از درها به دو پارکینگ اختصاصی که در هریک تنها یک خودرو قرار می گیرد باز می شوند. دو درب دیگر به پارکینگهایی باز می شوند که در آنها دو خودرو جای می گیرد. در ضمن دو واحد هم اصلا پارکینگ ندارند و همه ی رفت و آمدها از همین چهار در مذکور صورت می گیرد. زنگ وودی نیز روی یکی از درها که به یکی از پارکینگ های اختصاصی تک خودرویی باز می شود نصب شده است.
سوال: آیا همه ی این چهار در عمومی محسوب می شوند؟ یا آنکه دو دری که به پارکینگ های اختصاصی تک خودرویی باز می شوند، اختصاصی محسوب می شوند؟
مشکل ما آن است که مالک یکی از پارکینگ های اختصاصی، خود را مالک درب ورودی پارکینگ خود نیز می داند و می گوید کسی حق رفت و آمد از درب پارکینگ بنده را ندارد. به او گفتم فرض کنید همه ی کسانی که دارای پارکینگ هستند، برای پارکینگ خود درب کنترلی بخرند. در این صورت هیچ در ورودی برای ساختمان باقی نخواهد ماند و مخصوصا آن دو واحدی که اصلا پارکینگ ندارند باید از بیرون ساختمان با نردبام به واحد خود بروند! برای ورود مهمانها نیز باید درب های کنترلی را باز کنیم! تصور بنده آن است که تا یک در عمومی کوچک در ورودی ساختمان تعبیه نشده، همه ی چهار در ورودی ساختمان، عمومی بوده و جزء مشاع محسوب می شوند و کسی به بهانه ی انکه فلان درب به پارکینگ اختصاصی اش باز می شوند مالک آن درب نیست. یعنی فقط مالک پارکینگ است نه درب پارکینگ و در واقع درب پارکینگ همچنان جزء اموال عمومی محسوب می گردد.

شمس

| |

۲۰:۳۱ - ۱۳۹۴/۰۳/۰۲

0

2

پاسخ

با سلام در اپارتمانی 11 طبقه زندگی می کنیم کف اشپزخانه طبقه بالا اب می دهد و باعث شده سقف اشپزخانه اینجناب نیز خراب شود.با توجه به این که تا به حال چندین بار تذکر داده شده و اعتنای نکرده اند باید چه کرد؟! و هزینه تعمیر با چه کسی است؟!

عباس

| |

۱۳:۲۲ - ۱۳۹۴/۰۳/۰۴

0

0

پاسخ

سلام الان یک هفته میشه یه واحد آپارتمان به مبلغ 30 ملیون ماهی 100 در جنوب تهران اجاره کردم مشکل نرسیدن اب دارم وبه مالک هر چی میگم اب نمیاد هیچ توجهی نمیکند لطفا ن راهنمای کنید

مرتضی

| |

۱۱:۵۶ - ۱۳۹۴/۰۳/۲۴

0

0

پاسخ

در مجتمع 5 واحدی هستم با سابقه ساخت 3 سال . اخیرا همسایگان تصمیم به موزائیک کردن و زیبا سازی پشت بام گرفته ولی من بعلت عدم ضرورت و عدم استفاده مخالفت کردم ولی 2 میلیون هزینه تحمیل شد ایا بایستی هزینه ها بین موافقین امر تقسیم شود یا همه مکلف به پرداختند؟ در صورتیکه این تمر نه ضروری بود نه عرف و چه بسا برای بعضی تامین این مبلغ مشکل باشد.

مینا

| |

۱۱:۰۸ - ۱۳۹۴/۰۴/۰۳

0

0

پاسخ

سلام ما در آپارتمان 6 واحدی هستیم میتوانیم از موتور خانه استفاده نکرده و جداگانه پکیج نصب کنیم و کنتور گاز را هم تفکیک کنیم ؟

صفدری

| |

۱۰:۵۱ - ۱۳۹۴/۰۴/۱۲

0

0

پاسخ

مادریک مجتمع ده واحدی یک واحدهمکف ودرسه طبقه هرکدام سه واحد وهمه وکالتی میباشدودرطبقه همکف دوتاانباری زیرپله ها میباشدودرهمکف تعدادهشت ماشین ظرفیت داردودرهنگام خریدپارکینگ مشاع در همه قولنامه ها نوشته شده ولی درهنگام خریداعلام شدکه هرکس دوتاانباری زیر پله ها را بگیرد امکان استفاده ازپارکینگ به علت گرفتن فضای پارکینگ .رانداردولی صاحبان آن دوواحدمدعی هستند که پول انباری وپارکینگ راداده اندودرقولنامه نوشته شده ومیتوانند ازپارکینگ استفاده کنند تکلیف چیست؟

حسین محمدابراهیم

| |

۰۱:۲۳ - ۱۳۹۴/۰۵/۰۴

0

0

پاسخ

با سلام. بنده و همسرم در ساختمان ۴ واحدی زندگی میکنیم بنده ۵۵ سال و همسرم ۴۵ سال داریم و درطبقه اول واحد جنوبی (بالای پارکینگ) سکونت داریم و همسایه واحد روبرویی که واحد شمالی میباشد.ماشین خود را در زیر واحد بنده قرار میدهدکه اغلب اکثر شبها ساعت ۲ نیمه شب به منزل مراجعه میکند و باعث ایجادمزاحمت و سر صدا میکنندوحتی درب پارکینگ و حتی درب خودرو را محکم میبندد. بطوریکه واحد بنده بلرزه در میاید.و زمانیکه میخواهد ماشین خاموش کند چنان گاز میدهد که بوی بنزین به پذیرای منتقل میشود.باتوجه به اینکه چندین بار تذکر دادم ولی متاسفانه ترتیب اثر نداده اند. لطفا راهنمایی ایا میتوانم اقدامات قانونی انجام بدهم یا خیر. ممنون

حسین محمدابراهیم

| |

۲۳:۱۳ - ۱۳۹۴/۰۵/۰۴

0

0

پاسخ

با سلام . خواهشمندم جواب ایمیلی را که برایتان ارسال کردم بدهید . و راهنمایی ام کنید..ممنون از لطف و مرحمتتان.

نیره نوری زاده

| |

۱۴:۲۳ - ۱۳۹۴/۰۶/۰۲

0

0

پاسخ

ایا میتوان پارکینگ خود را به یک آشنا اجاره داد وآیا همسایه ها باید با این موضوع موافق باشند؟

rezag

| |

۲۱:۰۳ - ۱۳۹۴/۰۷/۰۵

0

0

پاسخ

سلام لطفا بفرماييد أيا نقاشي لابي هزينه آش با مالك است يا مستاجر لازم به ذكر است پانزده ميليون تومان هزينه شده. كه سهم هر واحد يك ميليون تومان إعلام شده .باتشكر

ناشناس

| |

۱۸:۴۶ - ۱۳۹۴/۰۷/۰۷

0

0

پاسخ

این 65 ماده از کجا امده در قانون تملک آپارتمانها و اصلاحیه های بعدی ان و آیین نامه های مرتبط چنین موادی نداریم

نادر

| |

۱۷:۳۲ - ۱۳۹۴/۱۱/۲۸

0

0

پاسخ

با سلام و خسته نباشید.سوال من این است آیا برای کودکان زیر 2 سال هم باید هزینه آب و گاز در اپارتمان 7 واحدی پرداخت گردد؟ زیرا مصرف آب یک نفر بالغ با یک چه یک بچه شش ماهه یکی نیست.ممنونم میشم جواب دهید.

محمد رضا

| |

۰۱:۴۰ - ۱۳۹۴/۱۲/۰۳

0

0

پاسخ

سلام. درطبقه دوم آپارتمانی زندگی می کنم که دارای پارگینگ کوچکی است هواکش ندارد و تمام پنجره های آن با شیشه بسته وباز نمی شود و تمام دود اگزوز ماشینها وارد ساختمان می شود مخصوصا صبح زود که موتور خودروها در پارگینگ سرد و دود بسیار سمی و گشنده ای پخش می شود بارها دچار تهوع و سردردهای شدید شده ام چند بار تذکر داده ام ولی حتی مدیر ساختمان چون دارای خودرو و ذینع است توجه ای نمی کند . لطفا راهنمایی نمایید با تشکر

ناشناس

| |

۱۳:۱۸ - ۱۳۹۴/۱۲/۱۰

0

0

پاسخ

با سلام یکی از واحد ها از سرویس بهداشتی برای کشبدن دخانیات استفاده میکند من بعنوان مدیرچکار میتوانم انجام دهم

سعید

| |

۱۰:۳۴ - ۱۳۹۴/۱۲/۱۲

0

0

پاسخ

سلام؛
ما در یک ساختمان 5 طبقه زندگی میکنیم که دارای دو پارکینگ هست. هر پارکینگ درب مجزا دارد، یکی از درب های آن که به پارکینگ ما مرتبط نیست خراب شده است، آیا هزینه آن را ما هم باید پرداخت نماییم یا خیر؟

حامد جهانی

| |

۱۴:۳۸ - ۱۳۹۴/۱۲/۲۱

0

0

پاسخ

با سلام
ما در یک ساختمان 8واحدی زندگی میکنیم که 5 واحد ان دارای پارکینگ است و انباری هر 8 واحد در پارکینگ واقع شده.
ایا برای سرامیک کردن دیوار پارکینگ همه واحدها باید پول پرداخت کنند؟محاسبه سهم هر واحد چقدر است؟
با تشکر

نگین

| |

۱۰:۲۳ - ۱۳۹۵/۰۱/۲۴

0

0

پاسخ

با سلام.ما در اپارتمانی زندگی میکنیم که اکثر واحد ها 2 الی 3 نفر هستیم و خود مدیر ساختمان و دو سه واحد دیگر 4 الی 5 نفر با رفت و امد بالا هستند. ایا شارژ باید به تعداد نفرات تقسیم شود یا همه به یک نسبت ان را باید پرداخت کنند؟ با توجه به اینکه پول اب و برق و گاز از پول شارژ پرداخت میشود و مشاع هستند.

golbahar

| |

۰۵:۲۷ - ۱۳۹۵/۰۲/۱۰

0

0

پاسخ

با سلام ما در آپارتمانی سه طبقه ساکن هستیم مالک طبقه سوم از حیاط بعنوان پارکینگ موتورش استفاده میکنه و کامل کف موزاییکای حیاط رو از بین برده و ساعت رفت و آمدشم معمولا بدترین ساعتهای سر ظهر و اکثرانصفه شب از ساعت یک تا چهاره تازه مثلا ساعت سه شب موتور رو میارن تو و روی اون ی کاور مشمایی ک صدای واقعا بدی داره میکشن بجز این از آب حیاط برای شستشوی خودرو استفاده میکنه و هر شستشوییش تقریبا 4-5 ساعت زمان میبره بجز سر و صدایی ک داره و این کارشم معمولا نیمه های شبه بجز اون مرد همسایه تمام روز رو در خونس و خیلی زیاد سیگار میکشه بطوری ک کل ساختمان رو بوی سیگار پر میکنه بغیر ازین از راه پله بالا از قبل از در ورودی ساختمونش ی در آهنی زده ک قفل میکنه و راه ما ب پشت بوم بستس و روی پشتبوم فرش میشورن و حتی این آقا رو پشتبوم از دستگاه جوش اره سنگ دریل و و این قبیل وسایل استفاده میکنه جز اون در خونشو باز میزاره و مرتب محکم میزنه ب هم جلو پاگرد خونش رخت آویز زده و تمام پله هارو گلدون گذاشته و موکت انداخته و اونجارو جزو خونش میدونه و حتی تو راهرو هم جارو برقی میکشه حتی یخچالشم تو راهروعه و ی پسربچه کوچیک دارن ک دایم تو راهرو سر وصدا میکنه بجز اون هنگام رفت و آمد در راه پله بسیار زیاد ایجاد سر و صدا میکنن تو راه پله باهم بلند حرف میزنن و درب ورودی ساختمانو ب حدی محکم میبندن ک کل ساختمون ب لرزه در میاد یک انباری دارن با برق مشاع راه پله ک دخترش ازون بعنوان اتاق مطالعه استفاده میکنه و برقش چندین ساعت روشنه و بعد از اینکه در این موارد بهشون تذکر دادیم ازون موقع ما رو مورد توهین و تمسخر قرار میدن و رفتارهای بدی در قبال ما اتجام میدن جوری ک انگار ما مقصر هستیم از طرفی ما یک حیاط خلوت داریم ک مسقف نیست گویا قبلا بوده و این آقا ایرانیت و چهارچوب محافظش رو برداشته و حیاط خلوت ما بلا استفاده شده اکثرا بارون پرنده و حیوانات موذی میاد توش و حتی این آقا ی ناودون هم از روی پشتبام ب داخل حیاط خلوت ما جوش دادن ک آب پشتبوم هم ب سقفشون آسیب نزنه و بریزه تو حیاط خلوت ما از طرفی اصلا برای نظافت و امور تعمیراتی ساختمون هیچ مسئولیتی تقبل نمیکنن و الان جوری شده ک همه ب هم لج کردن و ساختمون ما سالی ی بار هم رنگ نظافت ب خودش نمیبینه درب ورودی خرابه و صدا میده آیفون کار نمیکنه واقعا مستاصل شدیم چیکار کنیم و ب مشکل بر خوردیم

موسوی

| |

۱۴:۴۳ - ۱۳۹۵/۰۲/۱۱

0

0

پاسخ

من هم چنین مشکلی دارم طبقه بالا یی ساعت 12 شب جاروبرقی میزنه و حمام میره صداش ازاردهنده است .وهیچ ملاحظه نمیکند بچه اش هم یکسره بدو بدو میکند راهنمایی کنید لطفا

نظر شما

نام:

برای مشاوره  حقوقی تلفنی با شماره 9099070219 از خط ثابت(تلفن منزل یا
محل کار) تماس حاصل فرمایید و پاسخ سوال خود را به صورت فوری دریافت
نمایید . موفق باشید

مراجعه کنندگان محترم میتوانید سوالات حقوقی خویش را از طریق فرم مربوطه با وکلای سایت مطرح نموده تا پس از پرداخت حق المشاوره در اسرع وقت پاسخ سوال خود را دریافت نمایید.برای استفاده از این خدمات بر روی گزینه زیر کلیک نمایید :

پاسخگویی به سوالات حقوقی توسط وکیل برای طرح سوال و مشاوره کتبی کلیلک کنید