پاسخ به سوال نحوه تقسیط مهریه

به نام خدا

با سلام

برای مشاوره  حقوقی تلفنی با شماره 9099070219 از خط ثابت(تلفن منزل یا
محل کار) تماس حاصل فرمایید و پاسخ سوال خود را به صورت فوری دریافت
نمایید . موفق باشید

 

یکی از خوانندگان محترموسوالی طرح کرده بودند بدین مضمون «ميخواستم بپرسم اگه دادخواست طلاق را مرد داده باشه وميزان مهريه 62 تا سكه تعين شده باشه ودرخواست تقسيط بده چه طوري براش قسط بندي ميكنن؟ درضمن زن راضي به طلاق نباشه..»

ابتدا در پاسخ به قسمت دوم این سوال باید گفت که حق طلاق با مرد است و رضایت یا عدم رضایت زن هیچ نقشی در دادخواست طلاقی که از طرف مرد مطرح می شود ندارد. لیکن مرد برای طلاق ، باید کلیه حق و حقوق قانونی همسرش را پرداخت نماید یا ترتیبی برای پرداخت آنها بدهد. این حقوق شامل مهریه ، نفقه ایام گذشته (البته در صورتی که مرد بدهکار باشد) و اجرت المثل ایام زناشوئی (در صورتی که تقاضای طلاقی که از طرف زوج مطرح می شود ناشی از تخلف زن از ایفای وظایف زناشوئی نباشد ، اجرت المثل به زن تعلق می گیرد.) می شود.

پاسخ قسمت اول سوال که 62 سکه چگونه تقسیط می شود : مقدار خیلی زیادی به نظر قاضی رسیدگی کننده و اینکه فرد متقاضی تا چه حد عدم تمکن خود را برای دادگاه اثبات کند ، دارد. شهادت چهار مرد عادل که اظهارات هیچ یک اظهارات دیگری را نقض نکند ، اثبات وجود دین به فردی دیگر غیر از زوجه نظیر وجود دفترچه اقساط وام های بانکی ، ابراز فیش حقوقی در صورت کارمند بودن شوهر ، اثبات نداشتن اموال و دارایی برای پرداخت مهریه و سایر موارد عواملی هستند که بر روی رأی قاضی اثر می گذارند. در آرای قضایی مشابه که از دادگاههای خانواده صادر شده ابتدا زوج را محکوم به پرداخت 12 عدد سکه تمام بهار آزادی بصورت یکجا و سپس هر دو ماه یک سکه در حق زوجه محکوم نموده اند. البته مجدداً تأکید می کنم که هر یک از عوامل فوق در میزان پیش پرداخت و همچنین اقساط مهریه اثرگذار بوده و آنها را کم یا زیاد می کند.

برای مشاوره  حقوقی تلفنی با شماره 9099070219 از خط ثابت(تلفن منزل یا
محل کار) تماس حاصل فرمایید و پاسخ سوال خود را به صورت فوری دریافت
نمایید . موفق باشید