تماس ازتلفن ثابت باشماره

9099070219

ساعت کارمرکزمشاوره

همه روزه و ایام  تعطیل از ساعت 8 الی 22

طلاق توافقی با حضور وکیل مشاوره تلفنی با وکیل با شماره 9099070219

برای مشاوره حقوقی تلفنی با شماره 9099070219 از خط ثابت(تلفن منزل یا محل کار) تماس حاصل فرمایید و پاسخ سوال خود را به صورت فوری دریافت نمایید . موفق باشید

 

شرایط و مراحل ثبت دادخواست طلاق توافقی با وکیل

۱- مشاوره برای دعوی طلاق با توافق  با وکالت چه حضوری و چه تلفنی است

۲-اگر حق طلاق دارید و مهریه را بخشیده یا در قبال طلاق میبخشید طلاق توافقی با سهولت انجام می شود

۳- با حضور زوجین و با هر توافقی بین ایشان چه با مهریه و چه بدون آن در حدود مدت ۱۰ تا ۲۰ روز رای طلاق توافق اخذ میشود.

۴- حق الوکاله وکیل ( دو وکیل) با در نظر گرفتن هزینه ها به غیر محضر طلاق 20 میلیون تومان است. نحوه پرداخت در دو قسط ابتدا و انتها

صرف درخواست طلاق توافقی ساده کفایت می کند و بهتر است مشروح کامل توافقات زوجین حتی اگر برای آن ها قبل از دادخواست، صورتجلسه طلاق توافقی تنظیم شده باشد به مرحله مشاوره دادگاه یا حضور نزد قاضی دادگاه موکول شود. در حال حضر رویه در تهران اینطور است که واحد مشاوره یا داوری دادگاه توافق طرفین را مکتوب میکند و به امضاء آنها یا وکلای ایشان میرساند و رای دادگاه عینا مطابق آن صادر میشود.

توجه داشته باشید که طی مراحل طلاق توافقی از دو حال خارج نیست یا این که  انجام مراحل طلاق توافقی با وکیل است که در این حالت وکیل طلاق متخصص قبل از تقدیم دادخواست به دادگاه از طریق دفاتر خدمات قضایی ،توافقات زوجین را صورتجلسه می کند و متن توافق نامه  را نزد خود بایگانی می کند و مندرجات و توافق ها را در خصوص مهریه، نفقه، اجرت المثل، حضانت و آنچه قرار است بین زوجین رد و بدل شود صورتجلسه می کند و در وکالتنامه که از موکل دارد آنها را درج میکند.

در این پروند ها دو وکیل دادگستری وکالت زوجین را به عهده میگیرند و بدون حضور آنها با علام توافق ها به دادگاه رای قطعی را اخذ میکنند. همانطور که میدانید بودن وکیل دادگستری اجباری نیست مگر در موردی که وکالت طلاق وجود داشته باشد. حق الوکاله دو وکیل با احتساب هرینه دادرسی و داوری 20میلیون تومان است.

همانطور که میدانید سامانه ثنا برای کسانی که پرونده ای در دادگاه دارند الزامی است و وکالت به وکیل دادگستری هم لزوما از این طریق انجام میشود ینابراین از همه ایران میتوانید به ما وکالت بدهید حتی بذون حضور در دفتر وکالت.

هموطنان مقیم در خارج از کشور هم میتوانند از طریق سامانه میخک به هر شخصی وکالت برای طلاق بدهند چه زن و چه مرد.

در حالت دوم   است در این حالت نیز زوجین با داشتن مدارک لازم طلاق توافقی به دفتر خدمات الکترونیک قضایی مراجعه می کنند و با دادن مدارک فقط اعلام می کنند که خواسته درخواست آن ها طلاق توافقی است. با توجه به اجباری شدن مشاوره قبل طلاق از نوع توافقی و حتی غیر توافقی در خیلی از شهرهای ایران، دفتر خدمات قضایی شما در سامانه تصمیم ثبت نام میکند تا به مرکز غربالگری و مشاوره ارجاع داده شوند.

ممکن است که زن و شوهر هر دو و یا یکی از آتها حاضر به مشاوره نباشد – علی رغم اینکه بسیار در حل اختلاف زوجین و جلوگیری از شتابزدگی و تصمیم آنی موثر است – در این صورت در تهران میتوانید به ما وکالت بدهید تا تا آنجایی که قوه قضاییه اجازه میدهد در حدود ۱۰ تا ۲۰ روز از طریق ثبت دادخواست یکطرفه و تبدیل به توافقی رای را برای شما اخذ کنند.

معمولا این دفاتر متن آماده دارند که زوجین به صورت الکترونیکی آن را امضاء می کنند و در این جا هم لازم نیست همه توافق های خود را – چه بسا از قبل آماده کرده وبگنجانید اگرچه می توانید توافق نامه ای را که بین خود صورتجلسه کرده اید در صورت تمایل به دفتر خدمات بدهید و تا آن را به انضمام دادخواست پیوست کند ولی همانطور که گفته شد بهتر است فقط دادخواست ساده  را امضاء کنید و اعلام توافقات خود را به دادگاه و مرحله مشاوره و نزد قاضی موکول نمایید.